FOK! wat een weer... Wisselend bewolkt

Goeiedag iedereen! Vandaag hebben we eigenlijk geen verandering in het weerbeeld ten opzichte van gisteren. In het noorden komt er de meeste bewolking voor, terwijl we de meeste zon in het zuiden vinden.

De bewolking in het noorden weet zich wel geleidelijk aan wat verder naar het zuiden toe uit te breiden, maar het blijft ook vandaag vrijwel overal droog. Gisteren wisten buien in de Ardennen en in Duitsland onze landsgrenzen net niet te halen. Verder blijft het kwik vanmiddag in het noordwesten al steken bij een graad of 14, maar meer naar het zuiden toe zit de 20 graden er nog wel in. Dat er een noordelijke wind staat zal niemand meer verbazen en deze blijft matig tot vrij krachtig.

Ten opzichte van de laatste dagen zijn er weinig veranderingen opgetreden in de vooruitzichten: eerst is het nog droog, maar vanaf woensdag neemt de kans op neerslag toe. De temperatuur ligt hierbij tussen de 17 en 21 graden. Alleen op woensdag kan het nog even iets warmer worden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Wales
Deel twee van het reisverslag van ADQ in Wales.

Wales
Tussen de verlaten kastelen....

Wales
Echt Hollands weer erbij.