'Barbie trok hoofddoek moslima af'

Barbie is naar verluidt maandag op de vuist gegaan na een aanrijding. De realityster, die werd geboren als Samantha de Jong, kreeg het in Den Haag aan de stok met de andere bestuurster toen ze verhaal wilde halen. Dat vertelt een ooggetuige aan De Telegraaf.

De politie heeft de twee vrouwen vervolgens uit elkaar gehaald. Zowel Barbie als de andere betrokkene is meegenomen naar het politiebureau.

De blondine rondde onlangs haar taakstraf af die ze kreeg wegens mishandeling. Haar man Michael van der Plas werd vorige maand opgepakt op verdenking van het aanschaffen van een automatisch vuurwapen en handel in verdovende middelen.

Update 12.41 uur:
Barbie heeft de hoofddoek van het hoofd van een moslima getrokken.  'Die vrouw begon vervolgens aan het haar van Barbie te trekken, waarbij ze zelfs een aantal extensions uit het haar wist te trekken.' De manager van Barbie bevestigt tegenover Omroep West dat er een felle discussie is ontstaan na de aanrijding, maar over een incident rond een hoofddoek kon hij niets zeggen.

Over de toedracht van de aanrijding is nog onduidelijkheid. De moslima zou achterop de auto van Barbie zijn gereden, maar het verhaal van de moslima is dat Barbie achteruit tegen háár zou zijn aangereden.