Stormtrooper gearresteerd in Japan

Gisteren hebben er in Japan een tweetal wel heel bijzondere arrestaties plaatsgevonden. De politie kon het idee van een gewapende Stormtrooper en een man in zijn ondergoed niet echt waarderen, zeker nadat er eerder een tweet online verscheen van een mogelijke aanslag.

"Om 12.00 uur op 26 mei 2013 zal ik mensen vermoorden op Sapporo Station," was de letterlijk vertaalde tweet die door Twitteraar @vmlvlltl met gebruikersnaam 'Phantom Slasher Notice' was geplaatst.

Hoewel het bericht snel door de admins van Twitter werd verwijderd, was het al te laat en werd het bericht meerdere keren geretweet. Toen er gisteren ineens een Stormtrooper met een getrokken laser blaster verscheen op het station was er toch paniek, maar aangezien de politie al paraat stond kon de man snel ingerekend worden.

Even later kwam er nog een melding binnen waaruit bleek dat er ook een man in zijn ondergoed was gesignaleerd op hetzelfde station. Echter, nog voordat er foto's gemaakt konden worden was ook deze man al gearresteerd en afgevoerd. 

StormTrooper