Amanda Bynes beschuldigt agent van aanranding

Amanda Bynes beweert dat ze donderdag is aangerand door een agent tijdens haar arrestatie. De man raakte haar edele delen aan, zegt de actrice op Twitter. Bynes werd opgepakt vanwege vermeend marihuanabezit, maar werd vrijdag weer op vrije voeten gesteld.

"Je moet niets geloven van alle verhalen rond mijn arrestatie", twitterde de 27-jarige actrice. "Het zijn allemaal leugens." Bynes zegt de politie te hebben gebeld nadat ze zou zijn aangerand. Ook werd ze naar eigen zeggen naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht omdat ze zich hevig verzette bij haar aanhouding en mocht ze geen contact opnemen met haar advocaat. "De agenten gedroegen zich griezelig", vindt de actrice. "Ze hebben geen wiet gevonden, daarom ben ik ook weer op vrije voeten gesteld."

Bynes zou donderdag in de hal van haar appartementencomplex een joint hebben gerookt. Toen agenten haar woning binnengingen, zou ze een waterpijp uit het raam hebben gegooid.

De politie in New York onderzoekt de claim van Bynes, laat een woordvoerder weten aan entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.