FOK! wat een weer... Aanhoudend wisselvallig

Goedemorgen! In het westen en noorden viel het gisteren met de buien wel mee, maar in het binnenland waren ze rijk vertegenwoordigd. Op sommige plaatsen ontstond er een hageldek en in de Ardennen viel gewoon sneeuw. In het zuiden viel er overigens tot 20 millimeter aan regen. De temperaturen waren gewoon om te janken en lagen tussen de 8 en 10 graden.

De afgelopen nacht viel er langs de kust weer een enkele bui en deze buien breiden zich de komende ochtend weer langzaam uit over de rest van het land. De rest van de dag blijven er dan dus geregeld buien vallen en zeker in het zuiden en zuidwesten kan daar ook nog onweer bij voorkomen. De middagtemperatuur loopt op tot maar liefst 12 graden en daarmee blijven we nog maar 6 graden onder normaal! Tel uit je winst! De wind draait in de loop van de dag naar een oostelijke richting, maar stelt niet veel voor.

De komende dagen blijft er nog steeds weinig uitzicht op een structuele weersverbetering. Het is helaas niet anders.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Van alles wat
Deze koe zegt: wegwezen KlapMongeaul! Wat een prachtige combinatie weer!

Vogels
Van alles wat, met de ooievaar als middelpunt. Topfoto's weer Klap!