Atsma stelt nieuw liefje niet snel thuis voor

Barry Atsma is niet van plan een eventuele nieuwe liefde snel mee naar huis te nemen. "Mijn bed is exclusief voor mij en mijn dochters", doet de acteur uit de doeken in een interview met Viva over zijn bedrituelen.

"Ik zou niet snel een nieuwe liefde aan mijn kinderen voorstellen, dan moet het wel heel serieus zijn." Atsma en zijn ex Izaira gingen in 2011 uit elkaar, de twee hebben twee dochters Zoë (6) en Charley (3). Het verwekken van de meiden noemt Atsma zijn gedenkwaardigste momenten in bed. "Bewust kinderen proberen te maken is zo bijzonder. Seks wordt dan emotioneel, dierlijk. Lichaam en geest komen samen. Ineens realiseer je je waar die drift voor bedoeld is."

Atsma is naar eigen zeggen 's ochtends op zijn best. "Ik rap terwijl mijn dochters zich aankleden. Ga toch es door met die kleren aan, het lijkt wel een dikke banaan. Het gaat niet snel genoeg, ik ga naar de kroeg, doeg", illustreert de 40-jarige acteur. "Als ik dingen moet schrijven, doe ik dat 's ochtends. 's Avonds presteer ik niet veel."

Hoewel hij in de avonduren niet veel klaarmaakt, staat Atsma dan wel het langst voor de spiegel. "Dan denk ik vooral: ik word ouder. Voor mijn werk ben ik blij met een oudere kop. Mijn gezicht vertelt wat ik heb meegemaakt. Vroeger had ik zo'n gladgestreken gezichtje. Privé denk ik soms wel: het gaat te snel."