FOK! wat een weer... Van kwaad tot erger

Goeiemorgen allemaal! Het weer viel gisteren op veel plaatsen toch behoorlijk tegen. Er waren wel gebieden met opklaringen, maar in veel andere streken bleef het toch een stuk bewolkter dan dat we verwacht hadden. Ik ben bang dat het in de loop van de week alleen maar erger gaat worden.

Vandaag is het ook al niet denderend hoor. Er is veel bewolking en op diverse plaatsen valt er wat regen of motregen. De grootste kans hierop hebben het westen en oosten. Als er ergens wat zon te zien zal zijn, dan is die kans het grootst in Drenthe en Groningen. Verder komt er langs de kust ook nevel of mist voor. Kortom: wederom grijs weer op de meeste plekken. De temperaturen liggen tussen de 11 en 17 graden. Er staat maar een zwakke wind uit een westelijke richting.

De temperaturen die we aan het einde van de week halen zouden niet misstaan in een zachte wintermaand. Het wordt dan niet warmer dan 9 tot 11 graden. Dit kunnen we rustig extreem laag noemen. Verder blijft het aanhoudend wisselvallig weer en op veel zon hoeven we niet te rekenen. Hopelijk kan ik morgen een weersverbetering aankondigen...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Gansjes
 Een prachtig plaatje van KlapMongeaul. Heel erg schattig die jonge kuikentjes.