Lauren Verster weer met BN'ers op reis

Lauren Verster gaat opnieuw met een groep bekende Nederlanders op reis. Dit keer reist de AVRO-presentatrice niet af naar het hoge noorden, maar naar Marokko. In Atlas leggen twee teams van BN'ers de handelsroute vanuit de Sahara naar Marrakech af. Dat maakte de AVRO vrijdag bekend.

"Nog nabibberend van Expeditie Poolcirkel ben ik wel toe aan een warming-up in de woestijn", reageert Verster. "Ik kijk uit naar een magisch avontuur, een ontmoeting met bijzondere kandidaten in ruige omstandigheden."

De presentatrice waarschuwt de deelnemers dat het programma zwaar is. "Marokko mag doen denken aan duizend-en-een-nacht, muntthee een buikdansen, wij maken in Atlas ook kennis met de onherbergzame, woeste en zinderende kanten van dit gebied. Het wordt afzien, maar ik maak geen televisie om m'n nagellak heel te laten."

Acteur Robert de Hoog, The Voice of Holland-winnares Iris Kroes en acteur Johnny Kraaykamp jr. gaan met Verster op reis. Ook actrice Inge Ipenburg, rapper Darryl en zeilmeisje Laura Dekker laten zich droppen in de Sahara. Atlas is vanaf maandag 26 augustus tien weten lang te zien.

Submitter:  Bron: Novum