Kelly Rowland was jaloers op succes Beyoncé

Kelly Rowland biecht in haar nieuwe single op dat ze jaloers was op het solosucces van Beyoncé. Op Dirty Laundry zingt Rowland dat zij boos was en zich naar voelde toen Beyoncé de ene na de andere hit scoorde.

Rowland omschrijft de relatie met Beyoncé als 'bitterzoet'. "Zij stond aan de top, ik was down", zingt de 32-jarige zangeres, die net als Beyoncé deel uitmaakte van de onlangs herenigde meidengroep Destiny's Child. Toch zegt Rowland Beyoncé haar succes te gunnen.

Op Dirty Laundry onthult Rowland ook dat ze mishandeld werd door haar ex. "Ik werd geslagen. Hij sloeg tegen een raam alsof ik het was, totdat het brak. Hij zei: niemand houdt van je, niet je moeder, niet je vader en zeker niet Bey."

Destiny's Child viel in 2006 uiteen. De drie dames gingen solo verder, maar Beyoncé had veruit het meeste succes. Begin dit jaar kwam de meidengroep weer samen. De drie traden in februari voor het eerst weer op tijdens Beyoncés show in de pauze van de Super Bowl. Volgens Rowland zijn de dames sindsdien 'hechter dan ooit'.