Politie zoekt in Geulle naar vermiste broers

De politie is zondag opnieuw aan het zoeken naar de vermiste broertjes Ruben en Julian. Dat gebeurt bij Geulle in Limburg. Ze doet dat naar aanleiding van "nieuwe informatie". Welke informatie dat is wilde een woordvoerder nog niet kwijt. Ook een politiehelikopter wordt ook ingezet. De zoektocht spitst zich toe op de omgeving van de Kleivelderweg.

Geulle ligt in de buurt van Beek. Daar is de vader nog gezien op beelden van een tankstation. Dat was op maandag 6 mei om 22.18 uur. Om 22.45 uur die avond is zijn gsm ook waargenomen in de omgeving van die plaats.

De jongens (7 en 9) worden vermist sinds maandagavond. Het lichaam van de vader werd dinsdag gevonden in recreatiegebied Het Doornse Gat. Hij had zelfmoord gepleegd.

Een uitgebreide zoektocht naar de twee jongens in Het Doornse Gat, onder meer door speciaal opgeleide 'combat trackers' van het Korps Mariniers, leverde eerder deze week niets op. Ook in het Bunderbos in Elsloo, in de buurt van Beek, werd gezocht. Ook dat leidde niet naar de kinderen. De afgelopen dagen waren ook veel vrijwilligers op meerdere plaatsen in het land op zoek naar de jochies. Ook dat was tot nog toe vruchteloos.