Avonturen voor Van Helsing vanaf eind mei

Neocore Games heeft de releasedatum bekendgemaakt van The Incredible Adventures of Van Helsing, een hack & slash-spel. Het spel moet 22 mei te downloaden zijn via Steam.

Je speelt het spel als Van Helsing, de zoon van de beroemde vampierjager Abraham Van Helsing. Spelers zijn in staat om punten te besteden aan vaardigheden zoals levenspunten, mana, schade en andere stats terwijl ze levelen. Door een flexibel skilltree-systeem maak je van Van Helsing je eigen specialist, zonder verplicht een aantal punten in vaardigheden te stoppen die je toch niet gaat gebruiken. Vaardigheden variëren van vechten op lange afstand, korte afstanden en natuurlijk toverspreuken, zoals het stoppen van de tijd.

"We zijn verheugd om onze fans aan de bovennatuurlijke en mysterieuze wereld van Van Helsing te introduceren", zegt NeocoreGames Public Relations Manager Orsolya Toth. "The Incredible Adventures of Van Helsing is een uniek en donker verhaal in een complexe actie-RPG die spannende coöperatieve gameplay biedt."

The Incredible Adventures of Van Helsing gaat 15 dollar kosten en de bedoeling is dat er meerdere episodes gaan komen.