FOK! wat een weer... Tijdelijk iets koeler

Goedemorgen! We moeten het vandaag even met iets lagere temperaturen doen, maar het echt mooie weer komt er wel aan nu. Gisteren was het op de meeste plaatsen vrij zonnig met in het binnenland enkele stapelwolken. Langs de kust stak er een zeewindje op.

Vanmiddag hebben we even iets minder mooi weer. Er is meer bewolking en het koelt dus een paar graden af. Er zou hier en daar een klein beetje regen kunnen vallen, maar dit lijkt maar heel plaatselijk te gaan gebeuren. In het binnenland wordt het ongeveer 15 graden. Op de Wadden en langs de kust blijft het wat koeler en er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Bevrijdingsdag belooft een prima dag te worden voor alle festivals met veel zon en ook weer wat hogere temperaturen. Wel ontstaan er in de middag weer wat stapelwolken. Het blijft echter wel overal droog. Maandag en dinsdag lijken helemaal zonnig te worden en met gemiddeld 20 graden is het gewoon fantastisch weer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

lammetje
Ook in de weilanden van Eemnes heeft de lente inmiddels toegeslagen. Wat een schattig lammetje! KlapMongeaul maakte deze ontroerende foto.