Vrouwen verkrachten en stenigen soldaat

Soldaat is een beetje een gay beroep. 24 uur per dag samen met allemaal gespierde jongemannen leven, samen eten, samen douchen, samen slapen. En dan die 'broederschap'... Een Zimbabwaanse militair doet hun reputatie ook niet echt goed. Want nadat hij geneukt werd door wat vrouwen, begon hij te huilen over verkrachting.

De 25-jarige zandhaas ging graag in op het aanbod van een lift naar de stad Mutare. Maar toen de bestuurder van de route afweek, werd hij achterdochtig. Hij vroeg of hij mocht uitstappen, maar plots bedreigde de bestuurder hem met een mes. Eén van de twee dames die ook in de wagen zat, blinddoekte de soldaat.

Vervolgens brachten ze hem naar een onbekend huis, waar hij uitgekleed werd en z'n telefoon en geld moest inleveren. Gedurende vijf dagen werd hij opgesloten en regelmatig misbruikt.

Op de vijfde dag werd hij weer geblinddoekt en meegenomen naar het Dangamvura-gebergte. Alvorens hij daar werd achtergelaten, werd hij eerst nog gestenigd. Op zijn linkervoet, welteverstaan, waardoor hij een 'serieuze blessure' opliep. Gelukkig voor de arme krijgsman was daarmee zijn beproeving ten einde.