FOK! wat een weer... Om te janken.

Goedemorgen! Op een paar plaatsen in ons land is de eerste zomerse dag van het jaar 2013 een feit, maar wat hebben we er nu nog aan als de temperatuur vandaag alweer tien tot vijftien graden lager ligt. Het wil maar niet lukken om een stabiele en warme periode te krijgen en als het even lekker is, dan wordt dat meteen weer afgestraft. 

Vandaag is er veel bewolking en op veel plaatsen regent het. In het zuidoosten is het eerst nog even droog en daar kan het dan nog even 19 graden worden, maar in de rest van het land trekt de koude lucht al vrij snel binnen. Pas in de loop van de middag zal het in het noordwesten langzaam droog gaan worden en klaart het wat op. De temperatuur is daar dan al gezakt naar 9 graden. In het binnenland is het met 11 graden iets minder kil, maar ja, daar blijft het dan weer wat langer regenen. De wind draait naar het noordwesten toe, maar zal niet heel sterk gaan toenemen.

Als we even naar het weekend kijken, dan zien we dat morgen de meest frisse dag van het weekend is. Zondag kan het plaatselijk weer 13 graden worden, echter de kans op een bui neemt dan weer iets toe. Ik waag mij op dit moment nog niet aan een voorspelling voor 30 april, want daar zijn er nog iets te veel onzekerheden voor.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Bloesem1
Een prachtige serie foto's van KlapMongeaul. De bloesem staat volop in bloei nu.

 Bloesem2
Werkelijk prachtig!

Bloesem3
Ik hoop niet dat er veel mensen allergisch zijn voor bloesem. Prachtige foto's Klap!