FOK! wat een weer... Eerst bewolkt

Goedemorgen! Na een vrij zonnige maandag, de bewolking liet wat langer op zich wachten dan dat het zich in eerste instantie liet aanzien, maken we vandaag min of meer het omgekeerde mee. Een zwakke storing trok de afgelopen uren over ons land, maar trekt in de loop van de ochtend naar Duitsland toe weg.

In de loop van de ochtend trekt de neerslag dus naar het oosten toe weg en van het westen uit zal het ook langzaam beginnen op te klaren. Het spreekt voor zich dat we de meeste zonuren langs de kust zullen vinden. In het binnenland loopt de temperatuur op tot een graad of 14, maar langs de kust blijft het enkele graden koeler. Er waait een meest matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Kennen jullie die mop van de temperatuur die in de laatste dagen van april weer naar 10 graden of iets minder gaat zakken? Ik wel helaas. Ik hoop dat de weerkaarten de komende dagen weer wat gaan bijdraaien, want in het weekend lijkt het gewoon maar 10 graden te worden en bovendien zal er dan ook af en toe wat regen vallen. Morgen hoop ik dus betere berichten te kunnen brengen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Waakzwaan
Op een natte ochtend kwam KlapMongeaul deze wakende zwaan tegen.