Force India-duo heeft hoge verwachtingen van race

Adrian Sutil en Paul di Resta beginnen de Grand Prix van Bahrein vanaf de vijfde en de zesde positie. Het duo had zich als zevende en als achtste gekwalificeerd, maar wegens straffen van andere rijders schuiven de twee twee plaatsen vooruit.  Vanwege deze prima uitgangspositie hebben beide Force India-coureurs hoge verwachtingen van de race.

"We wisten dat we in Q3 sterk konden presteren, maar we hadden uiteindelijk niet de snelheid die we hadden verwacht”, aldus Di Resta. "Desondanks ben ik blij met wat we hebben bereikt, vooral omdat we als vijfde mogen starten. Onze snelheid in lange runs geeft ons genoeg hoop dat we kunnen strijden om een mooi resultaat."

"De auto was in de kwalificatie vrij lastig te besturen en door het gripniveau kon ik geen perfecte ronde rijden. Mijn laatste ronde in Q3 had ook beter gekund, maar aangezien ik als zesde start, ben ik alsnog wel blij", zei Sutil. "Dit circuit ligt ons wel en het ziet er goed uit voor de race. We zullen ons best doen om ons in de race nog meer naar voren te werken."