FOK! steunt alternatief Koningslied

Hier volgt een mededeling van de Stichting Open Deur; FOK!kers zijn het erover eens dat ze het Koningslied kut vinden. Een kleine 85 procent heeft in de poll van FOK! aangegeven het Koningslied kut te vinden.

Van de 2255 FOK!kers die hebben gestemd op deze poll, had 12.5% geen mening en 3.2% een buitengewoon slechte muzieksmaak aangezien deze groep het lied mooi vindt. 

Afgelopen donderdag werd met veel bombarie het Koningslied gepresenteerd waarin getalenteerde en zeer geliefde Bekende Nederlanders meezongen. Marco Borsato, Alain Clark, Ali B en Daphne Deckers hebben bijgedragen aan het lied dat uiteindelijk in samenwerking met John Ewbank tot stand is gekomen.

Tevens hebben een groep studenten een alternatief gemaakt voor het Koningslied en proberen hiermee de hitlijsten te bestormen. Op de verschillende liederen kan nu worden gestemd om te bepalen welk lied de officiële stempel van Koningslied mag ontvangen. De strijd om het Koningslied is tussen Dries Roelvink, Ewbank, de 3JS, Johan Vlemmix, de studenten, André van Duin en de presentatoren van RTL