FOK! wat een weer... Eerst een enkele bui

Goedemorgen! Nadat het gisteren een heerlijke waaidag was, neemt de wind vandaag weer flink in kracht af. Verder was het ook zonnig en droog. Vandaag passeert er een zwakke storing met een enkele bui, maar op nadering van een rug van hogedruk zal het in de loop van de middag weer op veel plaatsen droog worden. De wind draait later vandaag naar het noorden toe.

De temperaturen zakken, maar gelukkig lijkt het nu geen lange koude periode te worden. Vandaag zullen we het moeten doen met een temperatuur die tussen de 9 en 12 graden ligt. Op dit moment lijkt morgen de meest kille dag van het weekend te worden met maxima van 8 tot 11 graden. Na het weekend loopt het kwik weer op richting de 15 graden. Het blijft de komende dagen overwegend droog, alleen maandag en dinsdag zou er een heel klein beetje regen kunnen vallen. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsopkomst
Wat een fantastische foto van KlapMongeaul. Het beeld spreekt voor zich...

Zee
Het was gisteren een heerlijke dag om even te wandelen op het strand. Ik kan er weer even tegen!