Eerste trailer voor R.I.P.D.

De eerste trailer van de actiekomedie R.I.P.D. is vrijgegeven. In deze stripverfilming spelen Jeff Bridges en Ryan Reynolds twee dode agenten die de misdaad in het hiernamaals bestrijden.

In R.I.P.D. speelt Reynolds de rol van Nick Walker, een jonge agent die vermoord wordt en in het hiernamaals terechtkomt. Daar sluit hij zich aan bij het Rest In Peace Departement, het politiebureau van de ondoden. Samen met veteraan Roy Powell, de rol van Jeff Bridges, gaan ze achter Nicks moordenaar aan. R.I.P.D. is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Peter M. Lenkov. De regie was in handen van Duitser Robert Schwentke die ook Red en Flightplan maakte.

Door de twee tegenpolen als hoofdpersonages, de bizarre make-up en special effects en de mix van actie en humor doet de eerste trailer van R.I.P.D. sterk denken aan Men in Black. Het valt nog te bezien of het duo Jeff Bridges en Ryan Reynolds net zo goed aanslaat als Will Smith en Tommy Lee Jones. Vanaf 8 augustus draait R.I.P.D. in de Nederlandse bioscopen.

 Bekijk de spectaculaire trailer.