Onthulling nabij voor Final Fantasy Versus XIII

Square Enix zou intern al weten wanneer ze Final Fantasy Versus XIII aan de wereld willen laten zien, maar wil er niet over praten omdat het een netelige situatie in het bedrijf zou zijn.

Testsuya Nomura vertelde dit in een podcast van Square Enix Merchandise Radio. "Het is een netelige kwestie in het bedrijf. De datum voor onze volgende onthulling is geprikt en we werken er nu aan om informatie voor te bereiden. Misschien kunnen de details over de vraag waarom er geen informatie kon worden vrijgegeven worden aangestipt met de volgende aankondiging." De ontwikkelaar verontschuldigde zich voor de vertraging en vroeg fans om even geduld te hebben.

Geduld? Het duurt al bijna zeven jaar, dus dan kijken we niet meer op een maandje of wat langer. Final Fantasy Versus XIII is zo vaak naar de achtergrond geschoven en steeds werden onthullingen over het spel weer geannuleerd. 

Volgens de laatste geruchten wordt het spel hernoemd naar Final Fantasy XV en komt het uit op next-gen. Op het event waar PlayStation 4 werd aangekondigd was Square Enix ook op de bühne om te vertellen dat we geduld moeten hebben tot de E3, want dan zouden ze hun next-gen titel laten zien. Geduld dus, het sleutelwoord bij de Japanse tak van Square Enix.