Michael snapt ophef rond webcamgirl Barbie niet

De man van Barbie snapt niet dat er commotie is rond het feit dat de blondine webcamgirl wordt. "Half Nederland is naakt geweest in de Playboy, waarom zo'n ophef?", vroeg Michael van der Plas zich af in RTL Boulevard. Op Twitter werd volop gereageerd op het nieuws: veel twitteraars verklaarden Barbie voor gek.

Barbie, die met haar man momenteel in de realityserie Huisje Boompje Barbie te zien is, maakte maandag bekend dat ze donderdagavond uit de kleren gaat voor een camera van een Nederlandse sekssite. Eyeworks, producent van de realitysoap, zou niet op de hoogte zijn van haar nieuwe bijbaan. "Ik begrijp dat we op een familiezender te zien zijn, en dan gaat Barbie in de porno", aldus Michael. "Maar in de serie hebben we het ook steeds over seks."

Michael heeft er geen problemen mee dat zijn vrouw webcamgirl wordt. "Ik heb liever dit dan de Playboy. Want hierbij kun je zelf bepalen hoe ver je gaat."

Barbie, die werd geboren als Samantha de Jong, vertelt dat ze door het dolle heen is door haar laatste borstvergroting. "Sinds mijn nieuwe borstvergroting is mijn zekerheid terug, na mijn zwangerschap zag het er niet echt mooi uit."