"Van Bommel twijfelt nog over afscheid"

De zaakwaarnemer van Mark van Bommel ontkent dat de voetballer al een beslissing heeft genomen over het beëindigen van zijn carrière. Pierre van Hooijdonk meldde zondagavond dat er een afscheidswedstrijd gepland wordt voor de 35-jarige PSV-aanvoerder, maar tegenover Radio 538 ontkent Mino Raiola dat. "Hij is er nog niet uit."

"We zijn niet bezig met een afscheidswedstrijd", vult Raiola aan. "Van Bommel is teruggekeerd met een contract van een jaar. Hij is bezig te kijken of hij nog een bijdrage kan leveren aan het team van PSV volgend jaar. Zo nee, dan stopt hij."

Raiola benadrukte daarnaast dat hij Van Hooijdonk de uitspraken zeer kwalijk neemt. "Ik heb begrepen dat we in de voetbalwereld ook een nieuwe Evert Santegoeds hebben", doelend op de roddeljournalist. "Als Van Bommel gaat stoppen zegt hij het zelf wel."

De 35-jarige Van Bommel maakte afgelopen zomer de overstap van AC Milan naar PSV, na eerder al zes seizoenen in Eindhoven actief te zijn geweest. Zondag ging de ploeg in eigen huis ten onder tegen Ajax, waardoor de landstitel ver weg is voor de Brabanders.