Ouders 'laffe overvallers' boos over schandpalen kids

Nathan (18), Rick (17), Ayman (17) en Deimoer (16), die verdacht worden van de gewelddadige beroving van een 9-jarig meisje, zijn een hot schandpaal-item op dit moment. Inwoners van Krimpen aan den IJssel verspreiden massaal foto's van de vier jongeren met teksten waarin zij hun afschuw uiten over de laffe beroving.

De familie van de jongeren vindt het een grote schande dat de vier van Krimpen aan den IJssel zo aangepakt worden op de socialemedia. De ouders van de jongeren zijn er van overtuigd dat hun zonen onschuldig zijn aan de laffe daad die het meisje bijna haar leven kostte.

De moeder van Deimoer stelt dat haar zoon nooit een meisje zou mishandelen. Verder zegt zij dat Deimoer was weggestuurd van zijn vaste hangplek bij het speelplaatsje door een buurtbewoonster en dat hij daarna met zijn vrienden naar Capelle is gegaan.

De vader van Rick vindt dat er veel laster over zijn zoon wordt uitgestort en is er ook van overtuigd dat het onderzoek de onschuld van zijn zoon zal bewijzen. Tevens stelt hij dat de onbekende vrouw het meisje zou hebben aangereden met haar auto en dat zij het viertal wil laten opdraaien voor het ongeval.

De politie verwijst dat verhaal naar het fabeltjesrijk en zegt dat de vrouw niet als verdachte wordt gezien. Wel wil de politie graag haar verklaring omtrent het gebeuren om meer helderheid te verkrijgen over de vluchtende vier van het plaats delict.

Bewoners van de betreffende plaats hebben ook een andere mening over de vier, die bekend staan als brutale blowers en drinkers.