Meisje van 17 doet 11-jarig knaapje

Uit het altijd gezellige Zimbabwe bereikt ons het bericht dat een 17-jarige dienstmeid meerdere malen seks heeft gehad met een 11-jarig kereltje. Voor de nice-roepers: het ventje in kwestie werd hier echter toe gedwongen.

De dame in kwestie kwam vorig jaar september in dienst bij het gezin. Ze moest er de kost verdienen als dienstmeisje. Ze kreeg kost en inwoning, maar moest wel op de kamer van de zoon des huizes slapen. Wel allebei op aparte bedden, maar toch.

Net twee dagen in dienst vergreep het meisje zich aan het ventje. Terwijl het kereltje lag te slapen, reed ze zich op hem klaar. Zonder condoom, uiteraard.

Het slachtoffer werd op het hart gedrukt niemand iets te vertellen. Zou hij dat wel doen, zou hij het met de dood moeten bekopen. Zodoende kon de feeks een maand lang haar gang gaan, tot het knaapje echter een SOA opliep.

Omdat het kereltje amper nog kon lopen, besloot de dienstmeid ontslag te nemen. Zijn tante ondervroeg haar neefje over de aandoening, en de aap kwam uit de mouw. De verkrachtster moest zich vorige week voor de rechter verantwoorden. Op 3 mei zal de zaak worden voortgezet, zo weet de gezaghebbende nieuwssite The Zimdiaspora.