FOK! wat een weer... Wat lichte regen

Goedemorgen! Gisteren is het op veel plaatsen een warme dag geworden en Woensdrecht kwam als eerste in ons land met 20 graden over de brug. Dit gebeurde aan het begin van de middag bij een doorbrekende zon. Op veel andere plaatsen bleef de bewolking soms nog hardnekkig en bij mij thuis vielen er zelfs nog enkele dikke druppels. Dit mocht de pret natuurlijk niet drukken, want het was gewoon heerlijk weer buiten.

Vandaag passeert er een zwak koufront en daarachter stroomt iets minder zachte lucht ons land binnen. Tijdens de passage van het front valt er plaatselijk wat lichte regen. Zeker in het zuidoosten kan het ook wat harder gaan regenen. In het westen klaart het in de middag weer een beetje op, maar dan is er langs de kust weer kans op laaghangende bewolking. De temperaturen liggen tussen de 14 en 17 graden. De matige wind komt vanmiddag uit het zuidwesten.

De komende dagen hebben we afwisseling van opklaringen en een enkele bui. De eerste dagen is het hierbij nog vrij zacht, maar aan het einde van de week zal het kwik weer wat gaan dalen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

De natuur ontwaakt
De natuur ontwaakt en KlapMongeaul wist deze leuke plantjes op de foto te zetten. Ik ben deze nog niet vaak tegen het lijf gelopen, maar het ziet er vrolijk uit.