Perfecte kut vindt gretig aftrek

FOK!sters die nog nooit een 'vajacial' of een 'peach smoothie' hebben ondergaan, kunnen beter op de Veluwe gaan wonen. Deze speciale behandeling is volledig gericht op je intieme zone. Tijdens dit proces wordt je vagijn namelijk flink onder handen genomen.  De boel wordt weer lekker strakgetrokken, opdat je poes helemaal perfect is.

Deze intieme verzorging vindt gretig aftrek in onder andere het Verenigd Koninkrijk. Daar melden vrouwen zich bij bosjes bij een schoonheidsspecialiste, omdat ze na een scheer- of waxbeurt last hebben gekregen van ingegroeide haartjes of rode bultjes. Ook in de VS is een kutbehandeling een gat in de markt. Katherine Goldman, uitbaatster van een schoonheidssalon in San Francisco, heeft de afneemsters van deze dienst in nog geen drie jaar tijd met 30 procent zien toenemen.

De 'peach smoothie' duurt maar liefst vijftig minuten en is in drie smaken verkrijgbaar. Zo word je in het kleine uurtje van je sproeten, roodheid of puisten afgeholpen. "Deze opkomende hype is een bewijs dat vrouwen steeds verder gaan om er - tot in de puntjes - perfect uit te zien", zo laat beautyredactrice Alexis Wolfer aan Amerikaanse media weten.