Lens: "We zijn opweg naar geweldig jaar"

Jeremain Lens ziet het helemaal zitten dit seizoen. De aanvaller valt PSV stelt dat de ploeg een geweldig jaar kan realiseren door de dubbel te pakken.

Er wordt dit seizoen vaak gepraat over problemen bij en rond PSV. Iets wat geen gewoonte is op de normaal zo rustige Herdgang. Lens is het lang niet altijd eens met de kritieken die zijn ploeg krijgt. PSV heeft het zelf in de hand om dit seizoen te laten slagen volgens de international.

"Het is heel simpel: we hebben alles nog in eigen hand. Vijf keer op rij winnen in de Eredivisie en er is sprake van een topseizoen. Als we de beker ook nog pakken mogen we spreken van een geweldig jaar. We weten wat ons te doen staat", stelt Lens. De eerste overwinning zou moeten komen in de kraker tegen Ajax van aankomend weekend.

"Ze hebben een goede selectie en zijn bezig aan een aardige serie. Vooral dat laatste zal ze een goed gevoel geven en daarom reizen ze met veel vertrouwen naar Eindhoven. Wij hebben ook een goed gevoel aan afgelopen weekeinde over gehouden. We hebben namelijk een matige wedstrijd zonder veel problemen gewonnen", vangt Lens de voorbereiding samen. Bij winst neemt PSV de koppositie over van de Amsterdammers.