Docu toont eerste echte alien aan de wereld

Een binnenkort te verschijnen documentaire zal heel wat stof doen opwaaien. In 'Sirius' zal voor het eerst een alien zijn opwachting maken. De hele wereld mag kennismaken met de kleine spruit.

De documentaire is gemaakt door onder anderen Steven Greer, grondlegger van het Disclosure Project en het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, en Emmy-winnaar Amardeep Kaleka. De film zal onthullen dat buitenaardse wezens al vele vakanties hebben doorgebracht op onze planeet. Uiteraard wordt dit al decennialang onder de pet gehouden.

Naast getuigenverklaringen van wetenschappers en officieel ufobewijs is er nog iets bijzonders te zien. Een echt buitenaards wezen, dat werd aangetroffen in Chili. Bang dat hij en zijn soortgenoten de wereld overnemen, hoeven we niet te zijn. De alien meet namelijk slechts 15 centimeter. Deze kabouteralien zou een zelfde structuur hebben als een mens.

"Dit is het belangrijkste verhaal ooit dat nooit verteld werd", vindt de documentairemaker. "Dankzij deze kennis over de werking van UFO's, die door overheden systematisch is verborgen gehouden, zal olie en nucleaire energie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maakten."

Op de complete film moeten we nog even geduld hebben. Op 22 april gaat de documentaire in première. Gelukkig kunnen we alvast wel een trailer bekijken.

'I'll be back!'