'Rafael van der Vaart is weer gelukkig'

De moeder van Rafael van der Vaart laat weten dat haar zoon 'weer gelukkig' is. De Duitse boulevardkrant Bild schreef maandag dat de voetballer een nieuwe liefde heeft gevonden in Sabia Boulahrouz, de beste vriendin van zijn ex Sylvie.

"Ik ben blij dat hij weer gelukkig is", reageerde de moeder van Rafael in RTL Boulevard. Ze wil niet bevestigen of haar zoon inderdaad een relatie heeft met de ex van voetballer Khalid Boulahrouz. "Hij is weer gelukkig en wij zijn er blij mee. Dat is het enige wat ik wil zeggen."

Sylvies goede vriendin, styliste Danie Bles, is minder blij met de nieuwe liefde van Rafael. "Het is rauw op mijn dak gekomen. Dat zie je niet aankomen", vertelde Bles. "Zoiets verwacht je niet. Maar Sylvie doet het heel erg goed, ik ben trots op haar."

Rafael en Sylvie maakten in januari bekend te gaan scheiden. Ze hebben samen een zoon. Vervolgens werd Sabia vaak aan de zijde van Sylvie gespot. Sabia liet eerder weten dat het gerucht dat Rafael Sylvie heeft geslagen, niet waar is.