FOK! wat een weer... Redelijk weer

Goedemorgen! We hebben een heel redelijk weekend voor de boeg en zeker morgen lijkt het ook behoorlijk zonnig te gaan worden. Toch zijn er nog wel een paar kanttekeningen te plaatsen.

Dat heeft te maken met de verschillen in temperatuur. Langs de west- en noordkust lijkt het toch wel behoorlijk zonnig te gaan worden, echter het land warmt de komende dagen wat meer op dan de zee, dus de meeste bewolking zullen we dan ook in het binnenland vinden. De westelijke provincies kunnen zich de komende maanden gaan verheugen op heel veel zon, tenzij de straalstroom roet in het eten gaat gooien natuurlijk. Het nadeel is natuurlijk dat temperaturen dan in het westen achter zullen blijven vergeleken met het binnenland. Op woensdag kunnen we ons allemaal gaan verheugen op een portie regenwater. De maxima lopen de komende dagen geleidelijk op naar waarden tussen de 10 en 13 graden. De wind draait eindelijk eens naar een zuidelijke richting.

De komende dagen zal ik hier zeker op terug gaan komen. Helaas zullen veel mensen de komende weken last gaan krijgen van hooikoorts, want de natuur is klaar voor een uitbarsting. Dit gaat waarschijnlijk in korte tijd voor veel klachten zorgen. Ook in dit geval hebben de mensen in het binnenland hier het meeste last van, want langs de kust zal het nog enigszins mee gaan vallen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Kaal.
En zo ziet de natuur er op de meeste plaatsen nog uit en dan zijn er nog mensen die dolgelukkig zijn met die kou. KlapMongeaul was in ieder geval bedroefd.