Chloë Moretz naast Charlize Theron in Dark Places

Chloë Grace Moretz is zo ongeveer het grootste vrouwelijke supertalent van Hollywood van het moment. Mooi en getalenteerd en nu al met een rijtje grote films achter haar naam, wil half Hollywood haar in zijn of haar film hebben. De laatste geruchten zijn dat de 16-jarige Amerikaanse naast Charlize Theron gaat spelen in Dark Places.

Dark Places is gebaseerd op de gelijknamige roman van Gillian Flynn. Het verhaal richt zich op een Libby Day, gespeeld door Charlize Theron, die vijfentwintig jaar geleden het bloedbad overleefde waarbij haar gehele familie het leven moest laten. Tijdens de rechtszaak getuigt ze dat haar broer de moordenaar is. Wanneer een geheime organisatie, The Kill Club, ervan overtuigd is dat haar broer onschuldig is, moeten oude koeien uit de sloot worden gehaald en worden oude wonden opgehaald.

Moretz moet hierbij het personage van Diondra gaan vertolken, een geheimzinnig iemand die psychopathisch overkomt en misschien wel iets met de moorden te maken zou kunnen hebben. Dark Places staat gepland voor productie in 2014.