Kick-Ass 2 schopt kont op foto's en film

We worden vandaag flink in het rond geschopt. Naast een nieuwe trailer is er ook een verzameling aan Kick-Ass 2-afbeeldingen bij ons binnen gekomen.

Nu Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden... Deze nieuwe groep, Justice Forever, staat onder leiding van de badass kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey) en ook Kick-Ass sluit zich aan.

Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) is herboren als The Mother F%&*^r en heeft het op de amateurhelden gemunt. Hij wil wraak nemen op Kick-Ass en Hit Girl, vanwege de moord op zijn vader. Hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn eigen groep gemaskerde bad guys. Als ze Kick-Ass te grazen nemen, ontstaat er oorlog met de hele groep van Justice Forever.

De groep heeft de hulp van de messcherpe Hit Girl (Chloë Grace Moretz) hard nodig, maar zij is net gestopt met haar hardhandige werkzaamheden als Hit Girl.  Ze is net begonnen op een high school waar ze haar handen vol heeft aan de mean girls in haar klas...

Kick-Ass 2 draait vanaf 18 juli in de bioscoop.

Submitter:  Bron: Universal Pictures International Netherlands