'Buren woedend om wegpiraterij Justin Bieber'

De buren van Justin Bieber zijn boos omdat de tienerster volgens hen een gevaar op de weg is. Verschillende bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat een buurman heeft geklaagd dat Bieber met 160 kilometer per uur over de weg scheurde en agressief reageerde toen hij hier op aangesproken werd.

Dinsdag werd al bekend dat een buurman van Bieber had geklaagd bij de politie over geweldpleging. Justin zou 'ongelooflijk roekeloos' hebben gereden in zijn Ferrari en zo kinderen en honden in gevaar hebben gebracht. Toen de man Bieber confronteerde met zijn rijgedrag, zou de 19-jarige zanger 'contact' hebben gemaakt met de man, waarop die naar de politie stapte.

De beveiliging van Bieber beweert dat buren bij de politie hebben geklaagd over feestjes die in zijn huis werden gehouden toen de zanger aan het toeren was. Buurtbewoners laten weten dat dit niet het geval is. De tienerster woont in een door hekken afgescheiden gebied in Calabasas in Californië.

Het is niet de eerste keer dat Justin negatief in het nieuws komt. De Canadese popster ligt al onder vuur omdat hij onlangs werd betrapt met een joint en het aan de stok kreeg met een fotograaf.