Kim Kardashian zet naamtraditie mogelijk voort

Kim Kardashian overweegt haar eerste kind ook een naam met een K te geven. "Ik denk dat het erg leuk zou zijn, omdat ook mijn naam en die van Kanye met een K beginnen", vertelde de zwangere realityster aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra. Ook Kims vier zussen hebben een naam met een K.

Toch is het nog niet zeker dat Kim en Kanye West de naamtraditie van de Kardashians voortzetten. "De helft van de namen op onze lijst begint niet met een K." Geruchten dat Kanye zijn kind North wil noemen, spreekt Kim tegen. Wel verklapt de 32-jarige realityster dat haar spruit geen alledaagse naam krijgt. "Kanye wil iets unieks."

Kim, die over zo'n vier maanden moet bevallen, maakt zich nog niet druk om een naam. "We hebben nog tijd. We kiezen iets dat goed voelt." Ook over de extra kilootjes maakt Kardashian zich geen zorgen. "Het maakt me niets uit dat ik aankom." Toch had Kim aanvankelijk moeite met haar zwangerschap. "Je lichaam verandert zo veel", legt de realityster uit. "Maar als je dat eenmaal omarmt, is het geweldig."