FOK!filmtips van de dag: The Wedding Planner

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK! 

Er is geen betere ceremoniemeesteres dan Mary Fiore,  gespeeld door Jennifer Lopez, maar zelf heeft ze al in geen jaren meer een vriendje gehad. Op een dag redt Steve Edison, vertolkt door Matthew McCounaghey, haar van een ongeluk met een vuilcontainer die haar bijna verplettert. Een romantische avond volgt, maar ook bittere teleurstelling want Steve blijkt de verloofde te zijn van Fran, een rol van Bridgette Wilson-Sampras, een vrouw die Mary net de opdracht heeft gegeven hun huwelijk te organiseren. The Wedding Planner om 20.30 uur op RTL8.

In het jaar 2068 is de aarde verwoest en proberen enkele overlevenden de laatste resten van de beschaving te redden. Ze worden daarbij tegengewerkt door Encrypt, een dodelijk en geautomatiseerd beveiligingssysteem. Om 00.00 uur op RTL7.

Filmposter Encrypt 

In de originele Fame worden de belevenissen van een diverse groep studenten aan de New York Academy of Performing Arts gevolgd. Ondanks hun verschillende achtergronden en karakters hebben ze één ding gemeen: hun fanatieke drang om beroemd te worden in de muziek of dans. Om 01.05 uur op BBC1.

 

Of je kijkt op deze donderdagavond naar Project Nim. Kan wel leuk en handig zijn als je de documentaire afgelopen zaterdag hebt gemist.