Vrouw lijmt geslachtsdelen ex-vriend vast

UncleScorp en Moehaha hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon ShockingIn Amerika is een vrouw veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zes maanden, omdat ze de geslachtsdelen van haar ex-vriend met lijm bewerkt zou hebben.

De vrouw had haar ex-vriend, Ken Slaby, bij haar thuis uitgenodigd voor een verzoenend gesprek. Toen Ken haar echter vertelde dat hij een nieuwe liefde had, zon ze op wraak. Ze wachtte geduldig tot haar ex in slaap was gevallen en lijmde toen zijn penis aan zijn buik, zijn testikel aan zijn been en zijn billen aan elkaar vast. Ook gooide ze verschillende flesjes nagellak over zijn hoofd heen. Toen Ken wakker werd, wees ze hem de deur.

Na een tocht van anderhalve kilometer te voet afgelegd te hebben, vond de man een telefoon om de hulpdiensten te bellen. In het ziekenhuis zat er niets anders op dan de lijm eigenhandig van het lichaam af te trekken. De man heeft er zware brandwonden en een verkleuring van zijn haar aan overgehouden.

Volgens de advocaat van de vrouw ging het om een seksuele daad en zou Slaby haar toestemming gegeven hebben voor de marteling. Over de geëiste schadevergoeding van 24.860 euro moet nog door de jury worden beslist.