Meisje (18) naait meisje (16) met voorbinddildo

De 18-jarige Justine McNally verdwijnt een poosje achter de tralies. Het meisje uit Glasgow heeft namelijk drie keer seks gehad met een 16-jarig meisje uit Londen. Omdat het slachtoffer dacht dat McNally een vent was, maakte laatstgenoemde gebruik van een voorbinddildo.

McNally leerde het tienermeisje kennen toen ze slechts 12 en 13 waren. Via internet hielden ze voor de duur van drieënhalf jaar contact. In maart 2011 ontmoetten de twee elkaar dan toch.

McNally deed zich voor als Scott, een gothic. Omdat ze het online al vaak over seks hadden gehad, besloten ze met elkaar het bed in te duiken. De vrijpartijen vonden plaats in maart, mei en augustus van 2011. Al die keren weigerde 'Scott' uit de kleren te gaan.

Het jonge stel was dolgelukkig met elkaar en maakte beiden hun relatie uit. Ze maakten zelfs plannen om altijd bij elkaar te blijven. In november kwam de aap uit de mouw: de moeder van het slachtoffer ontdekte een voorbinddildo in de rugzak van McNally.

Het slachtoffer is er naar eigen zeggen behoorlijk ziek van dat ze is ontmaagd door een tienermeisje. McNally heeft in de rechtbank toegegeven haar 'vriendinnetje' zesmaal te hebben gepenetreerd met een voorbinddildo. De strafeis is nog niet bekend.

Een filmpje van de dame met nep-paarsgepunte lans