'Tina Turner gaat weer trouwen'

Tina Turner gaat trouwen met haar partner Erwin Bach. De 73-jarige zangeres was jaren geleden al gevraagd, maar de ruim vijftien jaar jongere muziekmanager moest lang op haar antwoord wachten. Dat meldt de Duitse krant Bild op basis van een interview uit het aprilnummer van de Duitse Vogue. "Ik ben gelukkiger dan ik ooit heb kunnen dromen", aldus Turner.

Turner stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Ondanks dat ze al vele jaren met Bach doorbrengt, wilde ze niet aan een trouwerij vanwege haar ervaringen in het verleden. Tijdens haar eerste huwelijk met Ike Turner werd ze regelmatig mishandeld.

Turner ontmoette Bach na haar scheiding in de jaren tachtig. In de jaren negentig vertrok ze met hem naar Zwitserland en vestigden de twee zich in het plaatsje Küsnacht. Naar verluidt vindt de bruiloft daar komende zomer plaats. De gasten wordt gevraagd in het wit te komen.

De zangeres liet eerder al weten zich thuis te voelen in Zwitserland. Ze leverde zelfs haar Amerikaanse paspoort in en nam de Zwitserse nationaliteit aan.