Man verruilt arm voor piemel

Heeft menig FOK!ker een kinderarmpje tussen de benen, Andrew Wardle heeft binnenkort zelfs de arm van een volwassen man in de broek. De 39-jarige Brit laat namelijk zijn arm ombouwen tot piemel. De beste man is namelijk zonder eenogige slang geboren.

Wardle kwam bijna veertig jaar geleden ter wereld met zijn blaas buiten zijn lichaam. Deze ziekte, die slechts 1 op de 30 miljoen mannen treft, levert als extra handicap een huidplooitje op in plaats van een jongeheer.

In de loop der jaren hebben ze de Brit een beetje opgelapt waarna hij kon plassen door een slangetje. Het gemis aan een paarsgepunte lans deed hem enkele jaren geleden de hand aan zichzelf slaan. Na deze mislukte zelfmoordpoging heeft men besloten hem te helpen.

Ondanks het gemis van een penis, heeft Wardle naar eigen zeggen al met meer dan honderd vrouwen het bed gedeeld. Slechts een werd zo kwaad dat ze hem een portie klappen op zijn bakkes gaf.

Binnenkort is al het leed voorbij. Knappe artsen zullen een deel van zijn arm ombouwen tot een flinke piemel. Met dikke aders uiteraard. Wel zo fijn voor de dames, en hij kan voortaan eindelijk staand plassen.