Lil Wayne NIET in coma

Slechts enkele uren nadat rapper Lil Wayne uit het Cedars-Sinai Medical Center was ontslagen, is de onfortuinlijke artiest in kritieke toestand opgenomen in hetzelfde hospitaal. De 30-jarige rapper uit New Orleans werd bewusteloos in zijn huis aangetroffen door zijn bodyguards.

Bronnen zeggen dat er bewijs is dat Lil Wayne zich te buiten ging aan zijn favoriete drugsdrankje Sizzurp, frisdrank (bij voorkeur met een vruchtensmaak) gemixt met codeine. Artsen troffen een grote hoeveelheid van het opiaat aan in het lichaam van de rapper en moesten driemaal zijn maag leegpompen.

Bronnen in het ziekenhuis melden via de site van TMZ dat de rapper, vanwege de heftige epileptische aanvallen, in coma wordt gehouden en kunstmatig wordt beademd. De toestand van de rapper is nog steeds kritiek maar stabiel. TMZ wist verder te melden dat de muzikant in het ziekenhuis zijn laatste sacramenten toegediend zou hebben gekregen. Lil Wayne werd eerder deze week opgenomen in het Cedars-Sinai Medical Center na een aantal zware epileptische aanvallen.

Update 04.30 uur

Mack Maine, directeur van het platenlabel Young Money heeft via Twitter ontkracht dat de rapper in coma zou liggen. Ook een woordvoerder van de Amerikaanse rapper Lil Wayne verwees het bericht naar het land der fabelen. Via het Twitteraccount van Lil Wayne verscheen onderstaande tweet.


Lil Wayne Tweet