Saints Row IV aangekondigd

Vandaag kondigt Deep Silver Saints Row IV aan. In deze nieuwe openwereldgame van Saints Row vervolgt Volition het verhaal van de Third Street Saints door hun status te verhogen naar het hoogst mogelijke niveau: leiders van de vrije wereld.

In Saints Row IV is de grote baas van de Saints gekozen tot president van de Verenigde Staten. En dat is nog maar het begin, want er is een buitenaardse invasie van catastrofale omvang en de aliens zetten de Saints in een bizarre Steelport-simulatie. Je krijgt de beschikking over ongekende superkrachten om de mensheid te bevrijden uit de krankzinnige greep van de buitenaardse opa Zinyak.

In Saints Row IV maken spelers gebruik van een arsenaal aan buitenaardse wapens en technologie, waarmee iedere Saint verandert in een wezen van ultieme vernietiging. In dit deel van Saints Row kunnen spelers met nog meer actie en verbeterde aanpassingsmogelijkheden hun nieuwe superkrachten gebruiken om over gebouwen te springen, sneller te lopen dan de snelste sportwagens, of vijanden laten wegvliegen met telekinese.

Saints Row IV komt 23 augustus uit. Hieronder staat de eerste teasertrailer voor jullie!