Van Geel: "Zaak om de rust te bewaren"

Met nog acht wedstrijden voor de boeg is Feyenoord één van de vier titelkandidaten. Hoewel men het de Rotterdammers het meest lijkt te gunnen, lijkt dat geen rol te spelen.

Dat denkt technisch directeur Martin van Geel. In de komende wedstrijden treft Feyenoord clubs als ADO Den Haag en FC Utrecht, clubs die een grote antipathie hebben tegen Ajax. Van Geel denkt dat dat niet gaat meespelen in de titelrace.

"Als ze het ons het meest gunnen, dan zal dat ná het seizoen zijn", zegt Van Geel in het Algemeen Dagblad. "Voorlopig strijdt iedereen voor zijn eigen kans. En zo hoort het. Het is bovenal zaak om de rust te bewaren. Dat anderen nu anders naar ons gaan kijken, is prima. Dat hoort erbij. Zolang we onszelf maar niet gek maken."

Feyenoord neemt het in de komende wedstrijden op tegen FC Utrecht (thuis, 17 maart), sc Heerenveen (uit, 30 maart), VVV-Venlo (thuis, 5 april), RKC Waalwijk (uit, 14 april), Vitesse (thuis, 21 april), Heracles Almelo (thuis, 28 april), ADO Den Haag (uit, 5 mei) en NAC Breda (12 mei, thuis).