Gascoigne dankt fans voor steun

Paul Gascoigne was naar eigen zeggen op sterven na door door zijn overmatig drank- en drugsgebruik. De oud-international hoopt er nu weer bovenop te komen.

Toen de berichten naar buiten kwamen over de fysieke toestand van Gascoigne, ging er een schok door de voetbalwereld heen. De oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur, SS Lazio, Glasgow Rangers en Middlesbrough staat er nog altijd goed op bij veel mensen in de voetballerij.

"Roy Hodgson vertelde me dat de hele nationale ploeg aan me dacht en me wilde steunen", aldus Gazza tegen The Sun. "Hij zei dat ik ben uitgenodigd bij de aankomende wedstrijd van Engeland en dat ik vooraf en na afloop even in de kleedkamer mag komen."

"Ik zag ook een filmpje waarin Wayne Rooney me vertelde dat ik snel beter moest worden. Sir Alex Ferguson hoorde ik zeggen dat ik een vechter ben. Dat zei hij namens alle spelers van United. Ik stond werkelijk versteld van mensen zoals Sir Alex die zulke mooie woorden over me spraken. Het betekent ontzettend veel voor mij."