Bieber is boos op mama

Justin Bieber heeft enorme ruzie gehad met zijn moeder om haar boek. Pattie Mallette bracht vorig jaar Nowhere But Up: The Story Of Justin Bieber's Mom op de markt en haar zoon was er bepaald niet blij mee dat zijn foto op de voorkant moest.

"Toen Justins moeder een contract voor haar boek tekende, stond erin dat Justin samen met zijn moeder op de cover zou staan. Maar dat heeft ze zonder zijn toestemming besloten", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Nadat het contract al getekend was kwam zijn moeder met de mededeling dat Justin met haar op de cover zou verschijnen. "Hij werd woedend. Hij vond het oneerlijk", aldus de bron. De 19-jarige Justin zou hebben geschreeuwd, waarna zijn manager de boel wist te sussen. Uiteindelijk poseerde moeder Bieber alleen voor de foto.

Bieber kwam afgelopen weken ook al negatief in het nieuws toen hij bij een concert in Londen te laat op kwam dagen. Donderdag moest zijn optreden worden stilgelegd omdat hij onwel was geworden. Even later kreeg hij het aan de stok met een fotograaf. "Ik ga wat rust pakken", twitterde Bieber vervolgens. "En doen wat ik het liefste doe, namelijk jullie entertainen."