Bieber aan de zuurstof tijdens Londens concert

Justin Bieber is donderdagavond onwel geworden tijdens een optreden in de Londense O2 Arena. De 19-jarige tienerster had moeite met ademhalen en verdween van het podium. Tegen doktersadvies in maakte hij zijn show toch af.

Backstage kreeg de zanger zuurstof toegediend van medisch personeel. Justins manager Scooter Braun beklom vervolgens het podium om een verklaring te geven, zo is te zien in een filmpje op Youtube. "Justin raakte buiten adem", zei Braun. "Hij is nu backstage bij het medisch team, maar hij wil straks terugkomen om zijn show af te maken."

"Jullie moeten even geduld hebben", ging de manager verder. "We willen niet dat jullie laat thuiskomen, we willen echt een mooie show neerzetten." Bieber kreeg eerder deze week een stortvloed aan kritiek over zich heen omdat hij bij zijn eerste Londense concert, maandag, te laat op de planken stond.

"Hij wilde per se de show afmaken", vertelt een woordvoerder aan de Amerikaanse entertainmentzender E! Na het optreden ging de zanger naar het ziekenhuis voor onderzoek. "Ik voel me weer beter", twitterde Bieber later. "Bedankt aan iedereen die me erdoorheen heeft gesleept vanavond, ik heb de beste fans ter wereld. We proberen nog steeds uit te vogelen wat er precies misging."