FOK! wat een weer...Grote verschillen in temperatuur

Goedemorgen! Vandaag hebben we grote tegenstellingen in ons land. In het noorden blijft het kwik al steken bij 5 graden, terwijl het in Limburg nog 16 graden kan worden. De koude lucht is dus al bezig om ons land binnen te stromen.

De meeste bewolking bevindt zich ook in het noorden en daar kan tevens wat regen vallen. Vanzelfsprekend heeft het zuiden dan de meeste zon waardoor het daar nog één keer erg zacht weer zal worden. Later neemt ook in de zuidelijke provincies de bewolking weer toe en volgt er vanuit België regen. Geleidelijk aan trekt dit naar het noorden toe en vanaf dat moment begint de temperatuur aan zijn vrije val. Het zou wel eens kunnen zijn dat de neerslag vannacht overgaat in winterse neerslag, maar dat is nog even afwachten.

De komende dagen zijn dus bijzonder koud en vooral op zondag zou het wel eens op veel plaatsen kunnen gaan sneeuwen. De noordoostenwind neemt daarbij flink toe, zodat het voor het gevoel véél kouder is dan de 2 graden die dan op de thermometer staat aangegeven.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Kaal De natuur ziet er ook bij qltel in Goch nog erg kaal uit. De komende koudeperiode zal daar weinig verandering in brengen.