The 7th Guest 3 op komst

Goed nieuws voor de liefhebbers van hersenkrakerpuzzels: Trilobyte maakt bekend dat ze met een nieuwe The 7th Guest bezig zijn. Het vervolg op de puzzels in het huis van Stauf komt uit op iOS, Android, pc en Mac.

The 7th Guest is een puzzelspel dat zich afspeelt in een huis waarin jij als speler allerlei hersenkrakers moet oplossen om te weten te komen wat er voor vreemde dingen in datzelfde huis gebeurd zijn. Het was een groot succes voor een pc-spel in de vroege jaren '90 die alleen beschikbaar was op CD-ROM. De opvolger, The 11th Hour, was geen financieel succes en het werd stil. Er is alleen nog een iOS-versie verschenen van het spel.

The 7th Guest: 3 brengt ons terug naar de Stauf Mansion, geeft Charlie McHenry van Trilobyte aan. Het herenhuis krijgt nieuwe spelletjes en puzzels, en natuurlijk is het nog een spookhuis. McHenry zegt dat het team dat aan de game werkt een mix is van oudgedienden en nieuwe mensen, en ze hopen om het project volgend jaar af te hebben. Ze zijn nog steeds bezig met het regelen van de financiering en ze denken erover om een Kickstarter op te starten volgende maand.

Een screenshot van een puzzel uit het nieuwe spel staat hieronder.

The 7th Guest 3