Update 8.4 voor World of Tanks

Wargaming heeft vandaag update 8.4 voor hun free-to-play MMO World of Tanks uitgebracht. De update met onder andere nieuwe tanks uit Groot-Brittannië is in Europa vanaf vandaag beschikbaar.

Een dik pantser, hoge duurzaamheid en een enorme slagkracht maken de nieuwe Britse 'Tank Destroyers' machines om rekening mee te houden. De modellen worden geleid door het FV215b (183) prototype, uitgerust met een dodelijke 183mm loop voor enorme schade.

Samen met de nieuw geïntroduceerde Britse tank destroyers, voegt update 8.4 drie lichte Duitse tanks toe aan de Duitse zijde: de Pz.I, Pz.I Ausf.Ñ, en Pz.II Ausf.G. De game introduceert ook een nieuw vernieuwde combat tutorial-mode voor nieuwe spelers. In deze modus leer je alles dat je moeten weten om succesvol te zijn in het spel, van de tankbewegingen, de gevechten, de vaardigheden van je bemanning en nog veel meer.

Update 8.4 geeft ook een nieuw visuele update voor vier battle arena's, zodat ENSK, Live Oaks, de steppen en Fisherman's Bay er mooier uitzien dan voorheen.