FOK! wat een weer...Later wat regen

Goedemorgen! De winter weet maar niet van opgeven! Wie dacht dat de kou nu wel uit de lucht was, komt mooi bedrogen uit. We mogen blij zijn als we vanaf zondag met moeite 3 graden halen overdag en in de nachten gaat het uiteraard weer flink vriezen. Ook zullen er enkele maartse buien vallen en daarbij is sneeuw zeker wel mogelijk. Vooruit, dan doen we er ook een klap onweer bij.

Vandaag is het nog niet zover, maar het mooie weer zijn we wel kwijt nu. Gisteren was het al grotendeels bewolkt en vandaag zal dat niet anders zijn. Vanuit het zuiden gaat er in de loop van de dag ook wat regen vallen. De temperaturen zakken al en liggen vanmiddag tussen de 9 en 12 graden. In het noorden van het land neemt de oostenwind toe tot vrij krachtig en op de Wadden tot krachtig.

Kijk ik nog wat verder op de weerkaarten dan ben ik bang dat de lente héél ver weg is. Ik zie werkelijk helemaal niets wat erop wijst dat we op langere termijn warmer weer gaan krijgen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Lenteweer1 Prachtig weer was het ook bij qltel en hij maakte tijdens een wandeling een aantal fraaie foto's.

Lenteweer2
De opkomende flora gaat het flink lastig krijgen in de komende tijd.

Lenteweer3
Het zou mij niets verbazen als qltel misschien weer in de sneeuw gaat wandelen. Het zou leuk zijn als we dan de twee plaatjes naast elkaar kunnen leggen.