Verliefd? Zeg het haar met sperma

Een nogal verlegen Chinese student is al een tijdje verliefd op een huisgenote van hem. De 22-jarige Gou Wen wist maar niet hoe hij dit aan haar moest vertellen. Zijn oplossing was bijzonder creatief.

Hij nam op een helder moment de briljante beslissing om haar dan maar een potje met een beetje van zijn eigen sperma te geven. Iets voor een echte fijnproever dus. Waarschijnlijk dacht hij dat zijn grote liefde wel bij hem zou komen voor een navulling van zijn 'liefdessap'.

Zijn crush, de 19-jarige Zeng Lin, was relatief gezien blij met het potje toen ze het kreeg. Ze dacht namelijk dat het een vocht inbrengend smeerseltje was. Wat misschien inderdaad ook wel één van de eigenschappen van sperma is.

Vol goede moed begon Zeng Lin het goedje uit het potje op haar gezicht te smeren om zichzelf eens een lekkere facial te geven. Toen de helft van haar gezicht geglazuurd was besloot ze toch maar aan haar gulle gever te vragen waar er nou precies in het potje zat. Want, hier komt het, ze vond dat er toch wel een raar geurtje aan het goedje zat...

Hierna moest Gou Wen wel toegeven dat hij zijn liefdeselixer speciaal voor haar in een potje had gestopt. Zeng Lin was niet echt onder de indruk van deze spontane liefdesverklaring en schakelde de politie in. (Dat moet wel een briljant gesprek zijn geweest.) De liefdevolle rukker werd gelijk in de cel gezet en moet zijn slachtoffer 250 euro schadevergoeding betalen.

Gou Wen verklaarde "Ik ben zo verliefd, maar dat wist ze niet en ik wist niet hoe ik het haar moest vertellen. Daarom deed ik dit, denkende dat dit de ultieme manier was om je liefde te verklaren." Hij gaf toe dat hij fout zat maar hij zal het niet opgeven. Hij gaat nu een andere manier vinden om zijn boodschap over te brengen. Hopen voor Zeng Lin dat die 'boodschap' niet al te letterlijk genomen wordt.

Moraal van dit verhaal is natuurlijk dat een man je niet wil vernederen wanneer hij je een facial geeft, hij laat enkel zien dat hij om jou, en een juiste vochtigheid van je gezicht, geeft.